Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (2024)

Samen obstakels overwinnen

Met de nieuwe outdoor trainingslocatie hopen wij de wijk Stadshagen en omgeving nog gezonder te maken. We willen een locatie creëren waar zowel kinderen als volwassenen samen kunnen sporten, grenzen kunnen verleggen en fysieke en mentale obstakels kunnen overwinnen.​

Wie ben jij als lid van OO?

Je kunt niet wachten om te gaan trainen. Je laat je niet tegenhouden door regen of kou. JeMOEThelemaal niks, maar jeKIESTervoor om verantwoordelijkheden te nemen in jouw leven. Zo streef je naar de sterkste versie van jezelf en wil je ook anderen helpen om de beste en sterkste versie van henzelf te worden.

Je vergelijkt jezelf in de eerste plaats niet met de rest, maar met wie jij gisteren was. Zo word je steeds fitter en gezonder. Je kunt hard trainen, maar ook vooral lol maken.

Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (1)

Overcoming Obstacles is meer dan een survivalrun trainingslocatie.Wij gebruiken de hindernissen in combinatie met functionele krachtoefeningen om zowel jeugd als volwassenen te helpen hun doelen te bereiken.

Onze oorsprong is SURVIVALRUN. Onze sport. Een geweldige sport. Misschien wel de MEEST COMPLETE SPORT. In ieder geval de MEEST SPEELSE SPORT. Een sport die ons STERKERheeft gemaakt. Zowel FYSIEKals MENTAAL.Als ATLEET, maar ook als PERSOON.

Maar wij vinden het ook belangrijk deze sport continu aan te vullen met andere elementen. Elementen alsMOBILITEIT, FUNCTIONELE KRACHTTRAINING en HIGH INTENSITY WORKOUTS vinden wij belangrijk om een goede fundering aan belastbaarheid en kracht te leggen.

Door hierin veel te variëren, streven wijer continu naar om niet alleen de MEEST COMPLETE, maar ook deMEEST LEUKE EN GEZELLIGEtrainingaan te bieden

Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (2)

Jeroen Bolks

Coördinator volwassenen

Survivalrun heeft mijn leven veranderd. Ik kwam in 2012 als lange slungel op mijn eerste training. Ik dacht eerst dat het niks voor mij was, maar ik werd verliefd op de sport en de sfeer. Ik had nooit gedacht dat ik mezelf ooit atleet zou noemen, laat staan dat ik me kon meten met de beste survivalrunners van Nederland. Toch werd ik steeds beter en heb ik dat niveau mogen bereiken.

Maar ik raakte helaas geblesseerd. Mijn lichaam was niet in staat de belasting van de enorm zware trainingen en wedstrijden te verwerken. Ik realiseer me nu dat het bouwen aan een sterke basis essentieel is voor iedereen die het beste uit zichzelf probeert te halen. Dat hoeft absoluut niet saai te zijn!

Certificaten en diploma's
- Basis trainer survivalrun
- Bachelor of Sports
- EHBO

Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (3)

Niels Wieringa

Coördinator Jeugd

Je kunt veel meer dan je denkt, dit is waar ik vanuit ga!

In 2014 ben ik begonnen met de sport survivalrun. Ik begon alles behalve als atleet, de sport was veel te complex en zwaar voor mij.Door slim en keihard te trainen is het mij gelukt veel fysieke, maar ook mentale obstakels te overwinnen.Ondertussen loop ik mee in de Nederlandse competitie en blijf ik mezelf verbazen.

Het bovenstaande is ook iets wat ik anderen gun. Door middel van Overcoming Obstacles hoop ik mensen te kunnen laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan ze denken.Een sterke basis bouwen door op een speelse manier te trainen, dat is waar ik voor ga!

Certificaten en diploma's
- Basis trainer survivalrun
- Bachelor of Social Work
- EHBO

Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (4)

Matthias Ouwejan

Hoofdtrainer volwassenen

Ik wil jou graag enthousiasmeren en lerenhoe tof survivalrun is. Sport is een fantastische uitlaatklep, maar kun je ookgebruiken om angsten te overwinnen. Geloof me, ik kan erover meepraten.

Mijntrainingen zijn functioneel en gericht op de kwaliteit van de verschillendebewegingen die we gaan doen. Daarbij vergeet ik nooit dat plezier hetallerbelangrijkste is en ik wil jou laten zien dat je dat hier kan vinden.

Wilje persoonlijke begeleiding om een persoonlijk doel te bereiken? Dan ben je bijmij ook aan het juiste adres. In een gesprek loop ik dan graag demogelijkheden met je door. Tot ziens op de survivalrunbaan!

Certificaten en diploma's
- Trainer A Calisthenics
- Trainer B Calisthenics – november 2021 (personal trainer)

Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (5)

Marjoke Kruisselbrink

Hoofdtrainer Jeugd

Sinds de start van Overcoming Obstacles kom ik wekelijks met veel plezier trainen. Ik vind het dan ook heel tof dat ik nu de kans heb om dit als jeugdtrainer over te brengen.

Vanuit mijn persoonlijke achtergrond met veel sporten van jongs af aan en mijn werk als fysiotherapeut heb ik ervaren wat sporten en bewegen allemaal kan brengen en dat gun ik iedereen. Bij zo'n gevarieerde sport als survivalrun geven de vele uitdagingen vooral veel plezier, en ook persoonlijke groei.

Ik hoop iedereen te kunnen laten ervaren hoe gaaf het is om bij Overcoming Obstacles te sporten en elke keer weer nieuwe dingen te leren.

Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (6)

Amy van Beek

Trainer jeugd

Ik vind survivalrun een te gekke sport!

Je kunt lekker sporten, plezier hebben en nieuwe dingen leren. Vooral de laatste 2 motiveren mij enorm als trainer, namelijk het plezier dat de kinderen hebben tijdens de training.

En om dan samen nieuwe dingen te leren, totdat het lukt!

Dat is toch echt wel het leukst aan trainer zijn!

Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (7)

Niels Berger

Trainer jeugd

Mijn doel is om jullie allemaal enthousiast te makenvoor deze prachtige sport.

Sinds 2016 doe ik aan survivalrun. Daarvoor heb ik opatletiek gezeten. Ik kwam erachter dat ik de combinatievan klimmen, hardlopen en actief buiten bezig zijn heelerg leuk vond en dat is precies survival!

Als trainer vind ik het leuk om jullie te leren klimmenzoals de swingover of apenhang.Ik hoop je snel te ontmoeten en jouw de eerste trainingte geven.

Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (8)

Alexander Pot

Trainer jeugd

Ik vind survivalrun een super leuke sport, ik doe het nu al 6 jaar en ik ga er nog lang mee door.

Ik geef nu sinds een tijdje training bij OO en vind het erg leuk, ik help je graag met klimmen, techniek en hardlopen.

Als je vragen hebt beantwoord ik ze graag dus kom vooral langs!

Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (9)

Annelies van Ommeren

Trainer jeugd

Wie zijn wij – Overcoming Obstacles (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5853

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.